2007-04-30 (måndag)
Bekvämt att köpa färdiggrillade revben. Inte som hemgrillat, men gott.
2 st | bitar grillade revben (många ben/bit) |
6-8 st | minibaugetter |
lite | Lätta (till baugetterna) |
valfri sallad |
- Skölj, dela och blanda grönsakerna till salladen.
- Dela baguetterna och bred dem med Lätta.
- Dela revbenen.
- Servera revbenen med baguetter och sallad.
Sonen, 4 år: Testade att gnaga loss lite kött från ett ben. Tyckte om det men åt inte så mycket. Han sade att det var för salt. Åt baguette och gurka istället.
Dottern, 6 år: Tog motvilligt ett bett i revbenet, men var mycket negativt inställd och ratade det direkt. Åt en del baguetter och grönsaker.
Pappan: “Gott med revben, var lääängesedan sist.”
Mamman: “Mumsigt! Snabbt, enkelt och gott. Precis lagom lätt att laga till när man kommer hem från en storshopping och är vrålhungrig och trött.”
Kommentar: Revbenen man ugnsgrillar själv är naturligtvis godare, men dessa var inte dumma de heller. Barnen var inte överförtjusta, så nästa gång så får de något annat.