2008-03-16 (söndag)
Enkel och rolig liten efterrätt som passar bra nu till påsk.
äggkoppar | |
glasskopa | |
lite | vanlijglass, BigPack |
lite | chokladsås, O’hoj |
lite | tutti-frutti-strössel, O’hoj |
- Forma små ägg av vaniljglass med hjälp av en glasskopa och placera dem i äggkoppar.
- Ringla över lite chokladsås.
- Strössla över lite strössel.
Sonen, 5 år: Glasstokig.
Dottern, 7 år: Väldigt glad för glass.
Pappan: Glasstokig.
Kommentar: Trots att pappan är emot allt vad påsktraditioner heter så var detta faktiskt helt hans egen idé och skapelse. Mycket uppskattad.
(Andra bloggar om: recept, glass, familj, barn, påsk, efterrätter)
Kul att göra så!Det tror jag uppskattas!
syren: Själva ingredienserna i sig är ju inget speciellt, bara en mini-portion glass. 🙂 Barnen var lika glada för det.