2008-07-31 (torsdag)
Enkelt, snabbt och gott.
några | kasslerskivor |
flytande Milda | |
svartpeppar, grovmalen | |
Cotelli fullkorn, Kungsörnen | |
1-2 st | morötter |
lite | ättiksgurka (se recept) |
- Koka cotellin i 7-8 minuter.
- Stek kasslerbitarna på båda sidorna i lite flytande Milda tills de får fin färg. Krydda med svartpeppar.
- Skölj, skala och riv morötterna.
- Servera kasslern med pastan, rivna morötter och ättiksgurka.
Pappan: “Detta var gott men ättiksgurkan gör sig bättre till potatis. Pastan smakade, till min förvåning, nästan som vanlig pasta.”
Mamman: “Är inte så förtjust i fullkornspasta i vanliga fall men här var det inte så stor skillnad. Inte dumt alls.”
Kommentar: Morötterna får en godare smak om man lägger ättiksgurkan ovanpå och låter de ligga där ett litet tag innan man äter.
(Andra bloggar om: mat, recept, fullkornspasta, fullkorn, kassler, lunch)
mm ser riktigt gott ut, och verkar vara väldigt lättlagat. Tack för tipset och ha en bra dag.