2016-09-07 (onsdag)
Snabb höstlunch bestående av färdig soppa och gott bröd.
1 st | Indisk Masalasoppa, Felix, 475 g |
1 st | tunnbröd med Philadelphia-ost |
- Värm soppan på medelvärme under omrörning i en kastrull.
- Bred Philadelphiaost på tunnbrödet, rulla ihop och dela.
- Servera soppan tillsammans med tunnbrödsrullarna.
Mamman: “Soppan luktade gott och hade en ganska behaglig, mild smak… i alla fall till en början. Tyvärr så gav den en mjölig känsla i munnen som jag inte uppskattade men stegvis lyckades att vänja mig vid. Det fanns gott om tuggiga saker i form av linser och kikärtor men även en del lök- och morotstärningar. Efter ett tag märktes det att det fanns en viss hetta i soppan men det blev likväl lite långrandigt. Där passade tunnbrödet in bra och hjälpte till med både variation och svalka.”
Kommentar: Detta var en i raden av många tester av färdiga soppor som vi genomför här under hösten. Denna soppa hamnade bland de som vi kan tänka oss att köpa igen, men endast för variations skull.
Se hela testet (som uppdateras efterhand) här: “Produkttest: Felix Mustiga soppor”
(Andra bloggar om: mat, lunch, Felix, soppa, masalasoppa)