2007-01-01 (måndag)
God och saftig kycklingfilé med mycket smak av dragon som tar ca 1 timme och 20 minuter att tillaga.
4 st | kycklingfiléer |
lite | Grillolja allround, Santa Maria |
lite | Piffi Allkrydda, Kockens |
4 tsk | torkad dragon, Santa Maria |
- Tina kycklingfiléerna om de är frysta.
- Torka, putsa till och lägg filéerna med bottensidan upp på galler över en ugnssäker form.
- Pensla filéerna på en sida med grilloljan. (Eller häll oljan direkt på kycklingen och smeta ut det med händerna.)
- Krydda sparsamt med Piffi Allkrydda.
- Ta ca 2 tsk dragon, smula sönder det och strö ut det över kycklingen.
- Ugnsstek kycklingen ca 20 minuter mitt i ugnen i 175 grader.
- Ta ut filéerna och vänd dem.
- Upprepa proceduren (olja, krydda, 2 tsk dragon) och sätt in kycklingen mitt i ugnen igen.
- Låt kycklingen stekas i ugnen tills den är färdig, dvs ungerfär ytterligare 45 minuter.
- Serveras t.ex. med hasselbackspotatis, béarnaissås, minibaguetter och en blandad sallad.
Sonen, 4 år: Älskar kyckling och hasselbackspotatis. En av få rätter han inte har något att klaga på.
Dottern, 6 år: Tycker egentligen väldigt mycket om kyckling men den ligger i lä när det vankas hasselbackspotatis och körsbärstomater.
Pappan: Överöste kocken med beröm.
Mamman: “Mycket, mycket gott.”
Kommentar: Har man inte en enormt stor ugn, och kan stoppa in allt på en gång, så får man förbereda potatisen medan fågeln ligger i ugnen. Då tar det ungefär två och en halv timme att tillaga rätten.
Was für schöne Sachen *schnief*, wenn ich irgendwann mal reich bin und einen Diener habe, der allleeees für mich tun muss, dann sag ich ihm deine Adresse (die ich nicht habe, grml) und er soll mir alle Sachen die du hast nachkaufen, das wird schööön! Ãœbrigens finde ich deine Macarons viiiiel schöner, die sind so pummelig gewesen, die du da gekauft hast, sehen einfach zu perfekt aus 🙂
à°•ౌà°Ÿిà°²్à°¯-à°—ుంà°Ÿూà°°ు à°°à°µి, à°¬ెంà°—ుà°³ూà°°ుà°•ాà°°్à°¤ీà°•్-à°¬ెంà°—ుà°³ూà°°ు(à°•à°°ెà°•్à°Ÿేà°¨ా) à°µేà°£ూ à°¶్à°°ీà°•ాంà°¤్-à°¬ెంà°—ుà°³ూà°°ుà°¸ౌà°®్à°¯ -à°¢ిà°²్à°²ీ…à°µేà°£ు,à°œాà°¨్ à°¹ైà°¡్ à°—ాà°°ు, à°ˆ ఇద్దరు తప్à°ª à°¹ైà°¦్à°°ాà°¬ాà°¬ు à°¬్à°²ాà°—à°°్à°²ంà°¤ా à°à°®à°¯్à°¯ాà°°à°¬్à°¬ా? à°Ÿà°ªా à°šూà°³్à°³ేà°¦ా, à°šూà°¸ీ à°šూడనట్à°²ు à°Šà°°ుà°•ుà°¨్à°¨ాà°°ా?:))
Heya this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!
Its a They use the bathroom and it relieves pressure on their swim
Ce n'est évidemment pas demain la veille pour moi, mais l'adresse a l'air chouette. Le risotto croustillant (à la plancha ?:) et son coulis jaune a l'air tentant. Quant à la butternut-pistache, c'ets excellent, j'ai déjà testé.
I together with my buddies happened to be taking note of the nice procedures on your site and unexpectedly I had a horrible feeling I never expressed respect to the blog owner for those techniques. All of the people were definitely for that reason excited to read them and have pretty much been enjoying these things. I appreciate you for really being simply accommodating as well as for considering varieties of very good subject matter millions of individuals are really desirous to know about. Our own sincere regret for not expressing appreciation to sooner.