2008-09-08 (måndag)
Snabbmat i smörgåsgrillstappning.
2 skivor | Dollarfranska |
Lätta (att bre mackorna med) | |
1 st | färsbiff |
1 st | tomatskiva, halvtjock |
lite | salt |
lite | svartpeppar, malen |
lite | riven ost |
- Värm smörgåsgrillen.
- Bred mackorna.
- Lägg en av brödbitarna i grillen, med smörade sidan nedåt.
- Lägg lite riven ost, färsbiff, tomatskiva, kryddor och ytterligare lite riven ost ovanpå.
- Avsluta med en smörad brödskiva, med den smörade sidan uppåt.
- Kläm ihop grillen och vänta i några minuter, tills osten smält.
- Servera grillmackan som en liten lunch tillsammans med en sallad.
Mamman: “Helt OK lunch som smakar bra, går snabb att fixa till och som mättar hyfsat.”
Kommentar: Enkelt sätt att återanvända resterna av gårdagens färsbiffsmiddag.
(Andra bloggar om: mat, recept, rester, lunch, familj, smörgåsar, snabbmat)