2006-07-15 (lördag)

Kan serveras som kycklingsallad med baguette eller fylld baguette med kyckling.
3 st | kycklingfiléer, stekta och kalla |
1 pkt | baguetter, ICA 2-pack |
2 st | tomater |
2/3 st | gurka |
lite | frysta majskorn |
Lätta | |
vitlöksdressing, Kavli |
- Tillaga baguetterna enligt förpackningen. Låt de svalna på galler.
- Tillaga majskornen enligt förpackningen. Låt svalna.
- Tärna den kalla kycklingen.
- Skölj och skiva tomaterna och gurkan.
- Dela baguetterna i mindre delar och bre dem med smör.
- Servera kycklingen med blandade grönsaker, vitlöksdressing och baguette med smör.
Sonen, 3 år: Äter lite baguette, mycket kyckling men inga grönsaker alls.
Dottern, 5 år: Äter lite baguette, lite kyckling och lite tomat. Hon smakar dressingen men tyckte inte om den. Gurka och majskorn åt hon en hel del av iallafall.
Pappan: Som vanligt ratade han dressing. Annars åt han så mycket han bara kunde innan det tog slut. Tyckte tydligen om det.
Mamman: “Mycket gott!”
Kommentar: Relativt enkelt att fixa en varm dag då man vill ha något kallt.