2006-07-17 (måndag)
30-40 minuter tar denna rest-rätt att tillaga.
3-5 st | fläskkotletter, kalla |
spaghetti, Kungsörnen (till 4 pers.) | |
en del | frysta majskorn, Findus |
2 st | tomater |
½ st | gurka |
- Tillaga spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen.
- Tillaga majskornen enligt anvisningarna på förpackningen. Låt svalna.
- Tärna de kalla kotletterna.
- Skölj och dela tomaterna och gurkan i mindre delar.
- Blanda grönsakerna med kotlettärningarna och servera dem tillsammans med spaghettin.
Sonen, 3 år: Äter enormt med spaghetti. Får även i sig en del kött och majs.
Dottern, 5 år: Äter en del spaghetti och kött. Vräker i sig sallad.
Pappan: Tyckte om maten.
Mamman: “Betydligt godare än det ser ut. Hade inga större förhoppningar om resultatet. Glatt överraskad.”
Kommentar: Enkelt, gott och uppskattat sätt att bli av med överblivna kotletter.