2007-02-08 (torsdag)
Praktiskt med mat som lagar sig själv. Klar efter ca 60 minuter i ugnen.
1 st | “Lasagne i ugn”, 1 kg, Dafgård |
ketchup, Felix | |
blandad sallad | |
baguetter | |
Lätta |
- Värm lasagnen mitt i ugnen i ca en timme. (200 grader)
- Skölj och skiva sallad, gurkan, tomat eller dylikt.
- Dela och smöra baguetter.
- Servera lasagnen med ketchup, sallad och baguette.
Pappan: Verkar inte helt missnöjd, men hoppar inte jämnfotahopp heller. Tycker däremot att mamman är en barbar som har ketchup till lasagnen.
Mamman: “Lasagne är mycket gott. Blir ännu godare om man har sallad och bröd till. Ketchup är ett måste.”
Kommentar: Lasagnen är riktigt god, om man inte får tag i ett exemplar där ostsåsen hamnat i små grupperingar. Då gäller det att sprida ut den, annars kommer ostsmaken att ta över alldeles för mycket.