2007-03-21 (onsdag)
Färdiglagade produkter gör att middagsfisken fixas snabbt och lätt.
3 st | laxbiffar (Laxbiff m. tomat & örter, Abba) |
3 port. | cotelli, Kungsörnen |
lite | frysta majskorn, Findus |
1 brk | pastasås chili, ICA (420 g) |
(ketchup, Felix) |
- Tillaga laxbiffarna i ugn enl. anvisningarna på påsen.
- Koka pastan enl. anvisningarna på förpackningen.
- Värm pastasåsen i kastrull på spisen, under omrörning på svag värme.
- Koka majskornen enl. anvisningarna på påsen.
- Servera laxbiffarna med pasta, pastasås och kokta majskorn.
Sonen, 4 år: Älskar pasta med ketchup! Även majsen går ner utan problem. Han smakade faktiskt laxbiffen, vilket är förvånande, men tyckte inte om den.
Dottern, 6 år: Är inte så glad för pasta, men får ner lite med ketchup på. Majsen tycker hon däremot mycket bra om. Även hon smakade och ratade laxbiffen.
Mamman: “De har förmodligen försökt att krydda bort laxsmaken, eftersom laxbiffen smakar allt utom fisk. Inte gott alls.”, “ICA:s pastasås med chili smakar nästan identiskt med deras pastasås basilika, den enda skillnaden var att det bränner till i munnen av chilin.”
Kommentar: Njae. Sökandet efter en god fiskrätt fortsätter. Laxbiffarna kommer vi iallafall inte att köpa fler gånger. Inte heller ICA:s pastasås chili kommer vi att köpa igen. Basilika-pastasåsen har samma smak men är snällare mot munnen.