2008-06-27 (fredag)
God lunch av rester från tacomiddagen.
rester av | tacoköttfärs |
några | Nachos Chips, Santa Maria |
lite | rester av hackad lök, gurka, tomat |
lite | majskorn, frysta, Findus |
lite | Taco Sauce Medium, Santa Maria |
lite | Crème Fraîche SweetChili, Skånemejerier |
- Koka majsen enligt anvisningarna på påsen.
- Värm köttfärsresterna på svag värme i ett stekjärn.
- Lägg upp köttfärs, nachos, grönsaker och såser på en tallrik.
Sonen, 5 år: Åt tortillas med köttfärs, riven ost, gurka och majs, precis som dagen innan.
Dottern, 7 år: Åt nachos bredvid sin tortilla med köttfärs, lök, majs, gurka, riven ost och tacosås.
Mamman: Den enda som testade crème fraîchen och som skippade tortillabröden. “Mmm… mycket gott. Passade bra med crème fraîche till.”
Kommentar: Efter ett tips från en läsare så testade jag att ha crème fraîche till tacosen, vilket visade sig vara en alldeles utmärkt idé. I fortsättningen så kommer här att testas dippor av olika slag. 🙂
(Andra bloggar om: recept, mat, taco, nachos, matblogg, rester)
Jodå, mina barn brukar uppskatta denna varianten också.
Hälsningar MammaMat