2009-06-28 (söndag)
God (men lite väl salt) mellanmåls- eller fukostsmörgås.
1 skiva | Skogaholmslimpa, bageri Skogaholm |
lite | Bregott |
1 st | salladsblad |
2 skivor | källarrökt nötrulle, Scan |
lite | gurkskivor |
(ev. rostad lök) |
- Skölj och torka salladen.
- Bred Bregott på mackan.
- Lägg på salladen.
- Lägg på skivor av nötrulle och gurka.
- Toppa ev. med lite rostad lök.
Mamman: “Lite väl salt pålägg för min smak men bortser man från det så var det väldigt gott. Föredrar dock vanlig skinka eller kalkon.”
Kommentar: Eftersom det var extrapris på källarrökt nötrulle från Scan så passade jag på att testa ett nytt pålägg. Visst, det gick att äta men eftersom det var i saltaste laget så är det inget som jag kommer att köpa hem fler gånger.
Jag rekommenderar alla i sommarsverige att testa min goda cheesecake, den smakar nästan som glass.
gottochenkelt.blogg.se