2009-07-15 (onsdag)


Gott och nyttigt mellanmål.
2-3 st | jordgubbar |
1 st | kiwi |
lite | KESO naturell |
- Skölj, noppa och skiva jordgubbarna.
- Skala kiwin och skiva den.
- Varva jordgubbar och kiwi på en tallrik och toppa med en klick KESO.
Sonen, 6 år: Var inte så glad för varken kiwin eller jordgubben utan gav ifrån sig lite plågade miner. KESO:n tyckte han om, några tuggor i alla fall.
Dottern, 8 år: Tyckte inte om KESO:n men åt en del av både kiwin och jordgubben. “Inte så dumt.”
Mamman: “Mycket gott. Intressant dock att kiwin var sötare än jordgubben. De passade bra ihop i alla fall och KESO:n var pricken över i:et.”
Kommentar: Tillsammans med en smörgås så blir detta inte bara ett gott utan även ett mättande mellanmål.
(Andra bloggar om: recept, mat, mellanmål, keso, jordgubbar, barn)