2010-05-06 (torsdag)
Uppskattade, matiga lunchmackor med bl.a. kallt kött och stekt ägg.
1 st | Äntligen! subs, Pågen |
lite | kallt, stekt kött (t.ex. rester av gårdagens stekta skinkinnanlår) |
1-2 st | ägg |
lite | kokta majskorn |
lite | skivad gurka |
lite | skivad tomat |
- Skölj och dela grönsakerna, stek äggen och tärna köttet.
- Rosta brödbitarna i en brödrost.
- Fördela ägg, kött och majskorn på brödet.
- Servera lunchmackorna med gurk- och tomatbitar.
Sonen, 7 år: “Jammi, om man skippar majsen.” Tyckte mycket bra om den rostade mackan, ägget och köttet. Grönsakerna försökte han komma undan.
Dottern, 9 år: “Super-mums!” Åt med god aptit av allt. Mycket uppskattat.
Kommentar: Överblivna köttbitar från middagen blir gärna torra och tråkiga om man försöker värma dem. Genom att servera dem kalla så kommer man runt det problemet. 🙂
(Andra bloggar om: mat, lunch, barn, mackor, subs, Äntligen, Pågen)
Hej !
Här kommer en länk till mer matinspiration:
http://www.kajsaasp.se/dietist/veckomatsedel_23.html
Aww sweetie your cards are absolutely adorable. I just love the bra and pantie one. heehee It brings a smile to my face.LOLI hope to find you feeling a little bit better today.Hugs Bonnie
Hello I am so happy I found your site, I really found you by mistake, while I was researching on Yahoo for something else, Regardless I am here now and would just like to say cheers for a fantastic post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the superb work.