2011-03-28 (måndag)
Enkel vardagsmat som tar ca en halvtimme att tillaga.
400 g | falukorv |
smör (att steka i) | |
Farfalle, Barilla (pastafjärilar) | |
1-2 st | morötter |
½-1 st | gurka |
ketchup |
- Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
- Strimla korven och stek den på medelvärme i lite smör i ett stekjärn.
- Skölj och stava gukan. Skala och stava morötterna.
- Servera korven med pastan och grönsakerna och ev. en klick ketchup.
Sonen, 8 år: Älskar pasta och tyckte även om allt det andra. En middag som fick mer än godkänt.
Dottern, 10 år: Tycker egentligen inte om pasta men åt en hel del. Korven och grönsakerna fick godkänt.
Mamman: “Korv och pasta är kanske ingen höjdarrätt men den mättar och smakar helt OK.”
Kommentar: En enkel och billig vardagsrätt som accepteras av alla men som endast sonen jublar inför. 😀
(Andra bloggar om: mat, recept, middag, familj, barn, barnfamilj, falukorv, pasta)