2012-08-06 (måndag)


En matig smörgås och ett glas söt juice fungerar fint som ett mellanstort mellanmål.
1 st | Dinkelklämma, Pågen |
lite | Bregott |
3 skivor | leverpastej, (här: Arboga skivbar) |
3 skivor | gurka |
1 glas | juice, (här: BRAVO Päron & hallon) |
- Dela brödet och bred Bregott på båda delarna.
- Lägg leverpastej och gurka på underdelen och lägg sedan på ovandelen.
- Servera klämman med ett glas juice och eventuellt en frukt.
Sonen, 10 år: “Brödet var gott men det ska vara ost, skinka och gurka i det. Juicen smakade sådär.”
Dottern, 11 år: “Med skinka så var brödet jättegott. Juicen såg läbbig ut.”
Pappan: Pappan tyckte att klämman blev godast med lite olivolja och tomatskivor på. Juicen hoppade han över.
Mamman: “Mjukt och gott bröd som mättar fint utan att det blir för mäktigt. Gott både i leverpastej- och skinkvarianten. Juicen gick att dricka men är nog ingen jag kommer att köpa hem fler gånger.”
Kommentar: Ovanligt med ett bröd som hela familjen tycker om men vi har köpt Pågens Dinkelklämmor ett flertal gånger nu och de “håller än”. 🙂 Vad gäller juice så är det roligt att testa lite nya smaker. Denna gång gjorde den dock ingen större succé.
(Andra bloggar om: recept, mat, mellanmål, barn, tester, Pågen, BRAVO)