2016-08-30 (tisdag)
Snabb höstlunch bestående av färdig soppa och gott bröd.
1 st | Fransk Fisksoppa, Felix, 470 g |
1 st | vitlöksbröd (se recept) |
- Värm soppan på medelvärme under omrörning i en kastrull.
- Värm vitlöksbrödet i ugnen.
- Servera soppan tillsammans med vitlöksbrödet.
Dottern, 15 år: “Smakar som en fisksoppa. lnte den godaste jag ätit men den duger.”
Mamman: “God, krämig smak med bitar av rotfrukter i strimlor och små kuber av fisk. Visserligen är det lite snålt med fisk men inte så lite att den känns som en rotfruktssoppa. Tillsammans med en skiva vitlöksbröd så blev det en riktigt god måltid. Denna soppa kommer förmodligen att köpas hem igen.”
Kommentar: Mamman och dottern gillar soppor och har inför hösten köpt hem sju olika Felix-soppor för provsmakning. Fransk Fisksoppa var den första i raden och den gjorde ett bra intryck. Hur den står sig i förhållande till de andra lär visa sig.
Se hela testet (som uppdateras efterhand) här: “Produkttest: Felix Mustiga soppor“.