2017-08-27 (söndag)



En helg-frukost med apelsinjuice och nyvärmda danske rundstykker med leverpastej och gurka.
Danske Rundstykker (här: Hatting 12-pack) | |
Apelsinjuice (här: Tropicana) | |
kaffe, chokladdryck, te eller annan morgondryck | |
Pålägg: | |
sallad | |
leverpastej | |
smörgåsgurka |
- Värm rundstycken enligt instruktionerna på förpackningen. (Här: gräddas upptinade ca 4-6 minuter eller frysta ca 7-10 minuter i ugn 200 C)
- Servera nygräddad småfranska med valfritt pålägg, ett glas juice och en kopp kaffe, eller annan lämplig dryck.
Kommentar: Även om vissa av familjemedlemmarna tyckte att det var lite väl många småkorn på bullarna så var dessa nygräddade, frasiga småfranskor uppskattade. Mamman var dock den enda som var intresserad av leverpastejvarianten. Dottern tog apelsinmarmelad, gräddost och röd paprika i sin, sonen sallad och ost. Även apelsinjuicen var uppskattad och placerade sig som tvåa efter Pure och före Favorit.