2017-12-26 (tisdag)
Rester av varmrökt lax och romsås blir grunden i en riktigt god, fylld baguette.
1 st | minibaguette |
1 st | salladsblad |
lite | romsås (se recept) |
lite | varmrökt lax |
- Dela minibaguetten i två delar och bred båda med romsås.
- Lägg ett salladsblad på den ena brödbiten.
- Fördela lite varmrökt lax på salladsbladet och lägg över den andra brödhalvan.
Kommentar: Precis som resterna av den kallrökta laxen (se recept: Snittar med kallrökt lax och picklad blomkål) den gravade laxen (se recept: Julsmörgås med gravad lax och hovmästarsås) så blir resterna av den varmrökta laxen gärna en eller ett par goda smörgåsar här hemma. Det gäller att passa på när man har alla ingredienserna hemma. 🙂
(Andra bloggar om: recept, laxrester, varmrökt lax, baguette, laxbaguette, mellanmål, jul, julmat)