2011-03-23 (onsdag)
Med en baguette och rester från en taco-middag är lunchen enkelt ordnad.
1 st | baguette |
lite | tacoköttfärs | lite | Chunky Salsa mild, 350g, Santa Maria |
lite | riven ost |
lite | blandade grönsaker |
- Sätt igång ugnen på 225 grader.
- Dela baguetten i lagom bitar och halvera dem.
- Gröp ur en del av baguetten och fyll med tacoköttfärs, ev. uppblandad med lite salsa.
- Lägg baguetterna på bakplåtspapper på en ugnsplåt. Riv över lite ost och sätt in i mitten/övre delen av ugnen i några minuter, tills osten smält, allt är varmt och brödet är krispigt.
- Servera de gratinerade baguetterna tillsammans med en blandad sallad och en klick salsa.
Pappan: Tyckte väldigt bra om lunchen.
Mamman: “Frasigt, gott och inte alls lika torrt som man kan tro.”
Kommentar: Detta är en perfekt lunch när man har rester av tacoköttfärs och färdighackade grönsaker liggandes i kylskåpet. Bara att blanda ihop och njuta.
(Andra bloggar om: mat, recept, lunch, taco, rester, köttfärs)