2007-04-07 (lördag)
Smaksatt smör som mottogs med blandade känslor.
100 g | margarin |
2 tsk | paprikapulver, Santa Maria |
1 krm | salt |
1/4 krm | malen svartpeppar, Santa Maria |
- Ta fram margarinet och låt det stå framme ett tag så att det blir lite mjukt.
- Blanda alla ingredienserna väl.
- Forma till en rulle och låt det stå i kylskåpet ett tag.
- Skär upp i skivor.
- Lägg smörskivorna på valfritt, helst varmt, kött som lite extra smaksättning.
Sonen, 4 år: Smakar inte.
Dottern, 6 år: Tycker verkligen om det. Hon tar t.o.m. extra.
Pappan: Smakar inte.
Mamman: “Njae, detta var inte så gott. Alldeles för mycket paprikasmak.” Smakade lite och skrapade sedan bort det från lövbiffen.
Kommentar: Eftersom det bara var dottern som tyckte om det så känns det onödigt att göra detta igen. Nästa gång blir det persiljesmör.