2016-12-27 (tisdag)
Ca 10 pepparkakor räckte denna lyckade provsats av ädelostkräm till.
33 g | Ädelost Grädd, Kvibille 36% |
33 g | creme fraiche |
lite | kanel |
lite | kardemumma |
lite | nejlika, malen |
pepparkakor (till servering) |
- Mosa ädelosten med en gaffel och blanda den med créme fraîche.
- Krydda med julkryddor och spritsa ut på pepparkakor.
Kommentar: Som nykläckt ädelost-ätare så kombinerade mamman kryddningen från Kavlis ädelost med Kvibilles Gräddädelost och fick en lite mildare men väldigt god kräm att spritsa på pepparkakorna till julens och mellandagarnas glöggbufféer. 😀
Se även: “Produkttest: Kavli Ädelost Julkryddad” – “Produkttest: Kvibille Ädel Grädd”
(Andra bloggar om: recept, ädelost, pepparkakor, jul, familj, glöggtillbehör)