2009-08-23 (söndag)
Gott och nyttigt mellanmål.
2 msk | blåbär |
2 msk | hallon |
1 dl | KESO naturell |
1 st | Wasa crisp’n light wellness |
- Låt bären ligga framme ett tag och tina om de är frusna.
- Blanda KESO och bär.
- Ät KESO-blandningen tillsammans med en bit Wasa crisp’n light wellness eller något annat “tuggigt”.
Mamman: “Mmm… friskt och gott och enkelt ordnat. Det krispiga brödet passade väldigt bra in.”
Kommentar: Barnen var inte alls intresserade av denna blandning, som faktiskt inte såg så aptitlig ut. Skenet bedrar dock. Jag får försöka komma på ett annat sätt att locka barnen att testa sina “mellanmålsbär”, utan att överösa dem med socker.
(Andra bloggar om: recept, mat, mellanmål, keso, blåbär, hallon)
det ser jättegott och fräscht ut! 🙂
Jättegott! Det får testat som tv-gott i kväll 🙂
http://www.Helenaljunggren.com