2007-11-29 (torsdag)
Mumsig och matig mellanmåls-macka.
1 st | Wasa Solruta Sesam |
lite | Lätta |
1 st | salladsblad |
1½ st | ägg |
lite | Aromat |
- Hårdkoka äggen och låt de svalna innan du skivar dem.
- Skölj och torka salladsbladet.
- Bred knäckebrödet med lite Lätta.
- Lägg på salladsbladet och det skivade ägget.
- Toppa med lite Aromat.
Sonen, 5 år: Föredrar sina äggskivor på en rågkaka.
Dottern, 7 år: Föredrar sina äggskivor på en vetekaka.
Mamman: “Mycket gott och mättande.”
Kommentar: Som vanligt har vi olika önskemål, men alla tre tycker iallafall om ägg med Aromat på.
(Andra bloggar om: mat, mellanmål, knäckebröd, ägg, Solruta, barn, matblogg)