2008-02-13 (onsdag)


Snabb och enkel lunch gjord på rester av spaghetti.
lite | rester av spaghetti |
lite | flytande Milda (att steka i) |
ca 2 st | ägg |
lite | salt |
lite | svartpeppar |
blandad sallad eller liknande | |
chilisås |
- Fräs spaghettin i lite matfett i ett stekjärn.
- Knäck i äggen och fräs lite till.
- Salta och peppra.
- Servera spaghettifräset tillsammans med något grönt samt chilisås.
Sonen, 5 år: Vägrade smaka.
Dottern, 7 år: Vägrade smaka.
Pappan: Vägrade smaka.
Mamman: “Inte så dumt, faktiskt. Påminner om äggröra. Det blev dock ganska enformigt efter ett tag.”
Kommentar: Känns dumt att behöva kasta spaghettirester, men detta var dock inte så uppskattat av alla. Kanske en gratäng nästa gång? Eller testa att inte koka så mycket spaghetti. 🙂
(Andra bloggar om: mat, recept, lunch, rester, barn, familj, spaghetti)