2007-05-01 (tisdag)
God sallad som passar till de flesta rätter. (Vi åt den till revben och baguetter.)
några | miniplommontomater |
1 st | tomat |
1/2 st | gurka |
1 påse | Dressing Mix, Knorr Ört/Persilja, 10 g |
3 msk | vatten |
3 msk | rapsolja |
- Skölj och dela grönsakerna i mindre bitar.
- Blanda dressingmixen med vatten och olja. Blanda ner grönsakerna.
- Låt salladen vila ett tag. Ju längre desto mer smak.
Sonen, 4 år: Äter endast “ren” gurka.
Dottern, 6 år: Äter alla grönsakerna, dock inte de som legat i dressingen.
Pappan: Äter snällt och tar t.o.m. mer. Godkänd m.a.o.
Mamman: “Mycket god, ganska neutral smak. Brukar använda Knorrs italienska dressing, men denna fungerar lika bra.”
Kommentar: Bra dressing att plumsa ner grönsakerna i om man vill ha lite extra smak.