2006-05-17 (onsdag)
God vardagsrätt till tre personer som tar ca 30 min att tillaga.
6 st | grillkorvar, smala |
spaghetti (till 3 pers.) | |
vindruvor | |
cocktailtomater | |
ketchup |
- Koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen.
- Skiva korven i centimetertjocka skivor.
- Stek korven på medelvärme tills den är genomvarm.
- Skölj, halvera och blanda tomaterna och vindruvorna.
- Servera korven med spaghettin och salladen.
Sonen, 3 år: Tycker om det men hoppar över tomaterna.
Dottern, 5 år: Tycker om det men äter inte så mycket spaghetti.
Pappan: Är inte hemma. Vet dock att han inte tycker om grillkorv och inte gråter över att ha missat rätten.
Mamman: “Inte överdrivet förtjust i korv annars, men detta var överraskande gott.”
Kommentar: Mycket bra rätt om det bara är barnen och mamman som ska äta. Måste dock ha mer vindruvor nästa gång. De var mycket efterfrågade.